Wonen onder de Spaanse zon

Wonen onder de Spaanse zon

Droom jij ook van een zonovergoten achtertuin, waar je heerlijk kunt genieten van een goed boek al luierend in een goede stoel? Of al chillend in een hangmat? Ben jij dat regenachtige Nederlandse weer ook wel eens zat en kijk jij ieder jaar alweer vol smart uit naar de zomer? Heerlijk op vakantie naar een zonnig land en wegdromen onder de felle zon? Wellicht is het tijd voor actie! Ooit wel eens gedacht aan je eigen stekkie onder de Spaanse zon?

Overwinteren in Spanje

Zon, zee, strand, kun jij er ook geen genoeg van krijgen? Veel Nederlandse gezinnen kiezen voor een vakantiehuis in Spanje om daar heerlijk hun tijd te kunnen spenderen in de vakanties, maar ook om te overwinteren. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat de zomers in Spanje over het algemeen een stuk warmer zijn dan hier in Nederland. Kies echter wel voor het juiste deel van Spanje. De Costa Blanca is vanwege zijn milde klimaat een goede kandidaat als bestemming om te overwinteren. Toch liever naar Zuid Frankrijk in plaats van Spanje? Kijk dan op huizen-zuidfrankrijk.nl.

Droomhuis kopen

Of je nu gaat voor een vakantiewoning in Spanje of van plan bent om voorgoed naar het zonnige Spanje te emigreren, er is voor ieder wat wils. Spaanse Droomhuizen helpt je graag bij de zoektocht naar je droomhuis. Want een droomhuis in Spanje kopen, daar komt een hoop bij kijken. Zorg dat je een betrouwbare makelaar in de arm neemt en ga goed voorbereid op pad. Voor je het weet geniet jij straks van een ontbijtje in eigen achtertuin onder de Spaanse zon!

Vakantiegevoel voor altijd

Wonen in Spanje, voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Dat ultieme vakantiegevoel keer op keer weer herbeleven, heerlijk! Openslaande balkondeuren, een weergaloos uitzicht en iedere morgen begroet worden door de warme zonnestralen in je gezicht. Je ziet jezelf er al wonen, maar Spanje is groot, heel groot. En ieder plekje heeft zijn eigen charmes. Dat maakt de keuze des te lastiger. Wat wordt nou jouw nieuwe woonplaats? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer bij de zoektocht naar je droomhuis. Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvend advies!